SodaStream 自製汽水機 🥤 #美國代購
⌚💻📷🎎⛺🎒👕👗👟


其實除左係一啲比較知名既美國購買網站 (如上一個貼文提及既US-Mattress, Ebay, Amazon 外),只要客人想要既貨品可以運送到美國地址,我地就可以幫到客人代購!

今次要介紹既係 —— SodaMaker 自製汽水機 🥤

真係沒有您想不到,只有您在香港買不到

夏天又就黎到啦,對抗夏日炎炎,最好既應對方式之一,就當然係gur一gur佢!

有左SodaMaker 自製汽水機,我地可以gur得健康啲,除左可以控制到有汽飲品既糖度、甜度,仲有可以配合自己既創意,造出千變萬化既飲品。

當地依家仲做緊特價之餘,有四隻色可以畀客人去選擇!!!
﹙淺藍、全黑、白 / 玫瑰金、全白﹚
https://www.walmart.com/ip/SodaStream-Fizzi-Sparkling-Water-Maker-White-with-CO2-and-BPA-free-Bottle/54513336?selected=true

我地只會收取貨品本身既價值 (US$69) + 當地8.25%稅金 (US$5.69) + 船運費0.1CBM之收費 (HK$190) + 固定船運訂單服務費 ($80)

🔥🔥🔥加埋先至 $860 一部🔥🔥🔥
已包含 Fizzi 氣泡水製造機乙部
可製造60公升氣泡水之二氧化碳氣體
特製BPA-Free水樽乙個 (1公升裝)

💥💥請立即與我地聯絡💥💥

——————————————————————————————

📌我地收費清楚,無任何隱藏費用📌
收費內容會於報價單中詳列清楚,絕無任何隱藏費用或事後追加費用。買得越多, 慳得越多!無論您想買啲咩、金額多少,我們只收一個服務費。不成功,不收費,決不多收!

其實代購除左可以買到廉價既貨品外,更加重要係可以買到心頭好!
代購令您既眼光毋須受到限制,為您既生活帶來更多既可能性,只要諗到有貨品有興趣,就可以聯絡我地,由我地再去幫您搵!
⌚💻📷🎎⛺🎒👕👗👟

黎緊亦會為您持續提供美國促銷資訊,請密切留意我地Facebook平台!📩📩

#美國代購 #台灣代購 #空運 #船運

歡迎與我們聯絡:
  電郵 : sales@bidbuy4u.com
  電話: 2833-0988
  WhatsApps落單 : 852-53342970
 
門市地址:
銅鑼灣糖街15-23號銅鑼灣中心21樓2101室 
電話:28330988
 
營業時間:星期一到五9:30~晚上7:00 星期六10:30-6:00
星期日及公眾假期休息

美國代送服務- 中秋節限定月餅代送服務
美國代購

美國代送服務- 中秋節限定月餅代送服務

2022 年 9 月 16 日 0
我地公司有美國同事可以幫您係當地購買香港製造嘅月餅,再寄到去您指定嘅美國地址,令美國親戚朋友都可以回憶起家鄉味道!
美國代購- 美國高評分圖書/參考書代購《Barnes & Noble》
美國代購

美國代購- 美國高評分圖書/參考書代購《Barnes & Noble》

2022 年 9 月 16 日 0
Barnes & Noble官網做得相當完善,每一本書都有故事簡介、作者介紹以及買家評價,輕鬆揀出符合自己嘅品味同喜好嘅書籍 圖書種類豐富:參考書、勵志小説、推理小説、兒童故事書、歷史書等,適合唔同年齡層嘅人選購
美國代購 – 熱門公仔、卡通周邊產品《Jellybeet》
美國代購

美國代購 – 熱門公仔、卡通周邊產品《Jellybeet》

2022 年 9 月 16 日 0
夾公仔🧸相信大家都有玩過架啦,係一項非常考驗眼力👀同耐性❤️既娛樂活動。雖然自己夾到公仔時會特別有成就感🥳,但可惜好多夾公仔機早已經暗中set好左,唔會輕易比人夾到,人與人之間既信任消失左啦🤷🏻‍♀️🤥
美國代購- 精美月曆《 Calendars 》
美國代購

美國代購- 精美月曆《 Calendars 》

2022 年 9 月 2 日 0
月曆同檯曆更有儀式感,提醒住自己🔔:時間係幾咁寶貴!唔好再hea啦!Hea下Hea下,不知不覺又到deadline啦😇!小編就養成左一個好習慣:係檯曆上面mark低某D特別日子,就可以有計劃地預留時間去準備,唔洗臨急抱佛脚
Shopping Cart
Scroll to Top