SodaMaker 自製汽水機 🥤 #美國代購
⌚💻📷🎎⛺🎒👕👗👟


其實除左係一啲比較知名既美國購買網站 (如上一個貼文提及既US-Mattress, Ebay, Amazon 外),只要客人想要既貨品可以運送到美國地址,我地就可以幫到客人代購!

今次要介紹既係 —— SodaMaker 自製汽水機 🥤

真係沒有您想不到,只有您在香港買不到

夏天又就黎到啦,對抗夏日炎炎,最好既應對方式之一,就當然係gur一gur佢!

有左SodaMaker 自製汽水機,我地可以gur得健康啲,除左可以控制到有汽飲品既糖度、甜度,仲有可以配合自己既創意,造出千變萬化既飲品。

當地依家仲做緊特價之餘,有四隻色可以畀客人去選擇!!!
﹙淺藍、全黑、白 / 玫瑰金、全白﹚
https://www.walmart.com/ip/SodaStream-Fizzi-Sparkling-Water-Maker-White-with-CO2-and-BPA-free-Bottle/54513336?selected=true

我地只會收取貨品本身既價值 (US$69) + 當地8.25%稅金 (US$5.69) + 船運費0.1CBM之收費 (HK$190) + 固定船運訂單服務費 ($80)

🔥🔥🔥加埋先至 $860 一部🔥🔥🔥
已包含 Fizzi 氣泡水製造機乙部
可製造60公升氣泡水之二氧化碳氣體
特製BPA-Free水樽乙個 (1公升裝)

💥💥請立即與我地聯絡💥💥

——————————————————————————————

📌我地收費清楚,無任何隱藏費用📌
收費內容會於報價單中詳列清楚,絕無任何隱藏費用或事後追加費用。買得越多, 慳得越多!無論您想買啲咩、金額多少,我們只收一個服務費。不成功,不收費,決不多收!

其實代購除左可以買到廉價既貨品外,更加重要係可以買到心頭好!
代購令您既眼光毋須受到限制,為您既生活帶來更多既可能性,只要諗到有貨品有興趣,就可以聯絡我地,由我地再去幫您搵!
⌚💻📷🎎⛺🎒👕👗👟

黎緊亦會為您持續提供美國促銷資訊,請密切留意我地Facebook平台!📩📩

#美國代購 #台灣代購 #空運 #船運

歡迎與我們聯絡:
  電郵 : sales@bidbuy4u.com
  電話: 2833-0988
  WhatsApps落單 : 852-53342970
 
門市地址:
銅鑼灣糖街15-23號銅鑼灣中心21樓2101室 
電話:28330988
 
營業時間:星期一到五9:30~晚上7:00 星期六10:30-6:00
星期日及公眾假期休息

美國山系品牌代購
美國代購

美國山系品牌代購

2021 年 8 月 23 日 0
美國山系網上店舖Backcountry大減價, The North Face、Columbia、Carhartt、Patagonia都代購到!
DIY 蘋果醋 消暑飲品食譜
美國進口生活百貨

DIY 蘋果醋 消暑飲品食譜

2021 年 8 月 10 日 0
DIY 蘋果醋 消暑飲品超簡單但超好味 解渴醒神
SodaMaker 自製汽水機 🥤 #美國代購
美國代購

SodaMaker 自製汽水機 🥤 #美國代購

2021 年 8 月 10 日 0
想自制無糖又岩自己口味既特飲? 唔洗下下出街用幾十蚊先飲到既
Scroll to Top