美國山系品牌代購

美國山系品牌代購

!!美國山系網上店舖Backcountry大減價!!
!!大部份產品低至半價!!
💥手快有,手慢冇💥

行山、爬山、露營、獨木舟、跑步、健身、瑜珈,甚至狗狗既行山裝備都有🐶

The North Face、Columbia、Carhartt、Patagonia都少不了!

呢排冇得去旅行,係時候買返一身好裝備,著靚靚咁去探索香港既秘境🏞️

客人可以係以下網址瀏覽一系列既山系用品,睇岩就可以透過Facebook / Whatsapp (53342970) 同我地聯絡📩
https://www.backcountry.com/

⭕快啲入去睇下啦⭕

——————————————————————————————

📌我地收費清楚,無任何隱藏費用📌
收費內容會於報價單中詳列清楚,絕無任何隱藏費用或事後追加費用。買得越多, 慳得越多!無論您想買啲咩、金額多少,我們只收一個服務費。不成功,不收費,決不多收!

其實代購除左可以買到廉價既貨品外,更加重要係可以買到心頭好!
代購令您既眼光毋須受到限制,為您既生活帶來更多既可能性,只要諗到有貨品有興趣,就可以聯絡我地,由我地再去幫您搵!
⌚💻📷🎎⛺🎒👕👗👟

黎緊亦會為您持續提供美國促銷資訊,請密切留意我地Facebook平台!📩📩

#美國代購 #台灣代購 #空運 #船運

歡迎與我們聯絡:
  電郵 : sales@bidbuy4u.com
  電話: 2833-0988
  WhatsApps落單 : 852-53342970
 
門市地址:
銅鑼灣糖街15-23號銅鑼灣中心21樓2101室 
電話:28330988
 
營業時間:星期一到五9:30~晚上7:00 星期六10:30-6:00
星期日及公眾假期休息

美國山系品牌代購
美國代購

美國山系品牌代購

2021 年 8 月 23 日
美國山系網上店舖Backcountry大減價, The North Face、Columbia、Carhartt、Patagonia都代購到!
DIY 蘋果醋 消暑飲品食譜
美國進口生活百貨

DIY 蘋果醋 消暑飲品食譜

2021 年 8 月 10 日
DIY 蘋果醋 消暑飲品超簡單但超好味 解渴醒神
SodaMaker 自製汽水機 🥤 #美國代購
美國代購

SodaMaker 自製汽水機 🥤 #美國代購

2021 年 8 月 10 日
想自制無糖又岩自己口味既特飲? 唔洗下下出街用幾十蚊先飲到既
Scroll to Top